Episcopia
Sloboziei și Călărașilor

Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021
Citește articolul
Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021

Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial (18 august 2021)

    În Sala Consiliului „Matei Basarab” din cadrul Centrului Eparhial a avut loc miercuri, 18 august 2021, ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial, sub președinția Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu.

    Membrii Permanenței Consiliului Eparhial au fost informați că Asociația Socio – Culturală ”Matei Basarab” – Slobozia acordă sprijin financiar pentru ajutorarea a două cazuri sociale, în vederea efectuării investigațiilor medicale și a tratamentului recomandate de medic.

    Preoții Eparhiei noastre au solicitat sprijin tehnic pentru  înfrumusețarea bisericilor, după cum urmează:

   – renovarea interiorului casei parohiale și achiziționarea și montarea de gresie, pe o suprafața de 60 mp, precum și reparații și zugrăveli a pereților interiori;

    S-au aprobat mișcări de personal clerical și neclerical  în cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor la toate structurile: parohii și unități administrative.

    S-au aprobat măsuri pentru îmbunătățirea activității pastoral – misionare și administrativ – patrimoniale a parohiilor, mănăstirilor și protopopiatelor din cuprinsul Episcopiei noastre.

Din Arhive
Mai jos poți vedea variantele site-ului www.sf-esc.ro, cu întreg conținutul și funcționale, așa cum au apărut ele în timp, începând cu lansarea primului site în anul 2001.