Episcopia
Sloboziei și Călărașilor

Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021
Citește articolul
Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021

Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial (12 mai 2021)

      În Sala de Consiliului „Matei Basarab” din cadrul Centrului Eparhial a avut loc miercuri, 12 mai 2021, ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial, sub președinția Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu.

      Preasfinția Sa împreună cu membri Permanenței Consiliului Eparhial  a început ședința cântând „Hristos a înviat!” 

      S-au aprobat mișcări de personal clerical și neclerical  în cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor la toate structurile: parohii și unități administrative.

      Preoții Eparhiei noastre au solicitat sprijin tehnic pentru lucrări de  înfrumusețare a bisericilor parohiale:

– începerea   lucrărilor   de amenajare   a   spațiului   din   fața   bisericii   parohiale   și   deconstruire a unui nou lumânărar;

– începerea lucrărilor   de   anvelopare   și   finisare   la   exteriorul   bisericii parohiale Mihail Kogălniceanu, Protopopiatul Fetești.

      Preacucernicii părinți consilieri au fost delegați la ședințele administrative lunare, unde au prezentat cele mai recente comunicări ale Centrului Eparhial.

      S-au aprobat măsuri pentru îmbunătățirea activității pastoral – misionare și administrativ – patrimoniale a parohiilor, mănăstirilor și protopopiatelor din cuprinsul Episcopiei noastre.

Din Arhive
Mai jos poți vedea variantele site-ului www.sf-esc.ro, cu întreg conținutul și funcționale, așa cum au apărut ele în timp, începând cu lansarea primului site în anul 2001.