Episcopia
Sloboziei și Călărașilor

Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021
Citește articolul
Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021

LICITAȚIE în vederea adjudecării lucrărilor de pictură nouă în tehnica fresco, la biserica parohială „Sfântul Nicolae” Bordușani

           Parohia „Sfântul Nicolae” Bordușani, Protopopiatul Fetești, Episcopia Sloboziei și Călărașilor, organizează în ziua de 1 septembrie 2021, ora 12:00, licitație în vederea adjudecării lucrărilor de pictură nouă în tehnica fresco, la biserica parohială (de categoria a I-a).

           Lucrările fac parte din proiectul de deviz și caiet de sarcini de la Biserica ,,Sfântul Nicolae” din comuna Bordușani, județul Ialomița, Episcopia Sloboziei și Călărașilor, aprobat de Comisia de Pictură Bisericească în data de 20 august 2020. Biserica este de categoria a I-a, iar suprafața estimată de pictură interioară este de 769 mp.

           Data până la care se pot solicita clarificări este 27 august 2021, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 30 august 2021.

 

           Adresa parohiei: Strada Primăriei nr. 15, comuna Bordușani, județul Ialomița.

 

           Pentru detalii referitoare la proiectul de pictură, poate fi contactat preotul paroh Corbu Dorin, la telefon 0763641437.

Din Arhive
Mai jos poți vedea variantele site-ului www.sf-esc.ro, cu întreg conținutul și funcționale, așa cum au apărut ele în timp, începând cu lansarea primului site în anul 2001.