Episcopia
Sloboziei și Călărașilor

Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021
Citește articolul
Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021

Consiliul Eparhial s-a întrunit în mediul virtual

Miercuri, 17 noiembrie 2021, sub președinția Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a avut loc ședința de lucru a Consiliului Eparhial, în condiții deosebite, impuse autoritățile statului, împotriva răspândirii virusului Sars Cov 2.

Ședința a început cu participarea Preasfinției Sale la Sfânta Liturghie, săvârșită de către preacucernicul părinte consilier Florin Ionescu la biserica Paraclis Episcopal.

Lucrările ședinței Consiliului Eparhial s-au desfășurat în Sala de Consiliu „Matei Basarab” din Centrul Eparhial al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor și prin intermediul unei platforme de video-conferințe online.

Preasfințitul Părinte Vincențiu a deschis ședința acestui for bisericesc, în care s-a prezentat o sinteză a lucrării liturgice, pastorale, misionare, administrative și sociale din Eparhia noastră.

Consilierii sectoarelor Administrativ – Bisericesc, Cultural, Economic și Social – Misionar au prezentat rapoartele sintetice cu activitatea specifică fiecărui sector din cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

În cuvântul lor, membrii clerici și mireni ai Consiliului Eparhial au apreciat activitatea și realizările prezentate în rapoartele citite și le-au aprobat în unanimitate.

În încheiere, Preasfințitul Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a mulțumit Preabunului Dumnezeu pentru activitatea desfășurată în Eparhie în cursul anului 2021 și a declarat închisă ședința Consiliului Eparhial.

Din Arhive
Mai jos poți vedea variantele site-ului www.sf-esc.ro, cu întreg conținutul și funcționale, așa cum au apărut ele în timp, începând cu lansarea primului site în anul 2001.