Episcopia
Sloboziei și Călărașilor

Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021
Citește articolul
Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021

Bucurie fără margini pentru trei copiii din Parohia „Sfântul Dumitru” Slobozia

Vineri, 20 martie 2015, Episcopia Sloboziei și Călărașilor în colaborare cu Protopopiatul Slobozia a oferit un echipament IT, format din monitor, unitate, tastatură și mouse, unei familii cu trei copii minori din Parohia „Sfântul Dumitru” Slobozia. Parohia, urmând exemplul Centrului Eparhial, a donat copiilor un birou și un echipament audio pentru calculator.

Atât părinții, dar mai ales copiii au primit donațiile cu mare bucurie. Unul dintre cei trei copii, Lucian, elev în clasa a IX-a, participă din anul școlar 2013 la programul social „Meditații gratuite” derulat de Protopopiatul Slobozia. Familia nu dispune de resursele financiare necesare achiziționării unui calculator.

„Vă mulțumim foarte mult pentru calculator. Copiii aveau mare nevoie de el în susținerea activității școlare și nu numai. De anul trecut încercăm să le cumpărăm unul, dar nu am reușit. Mulțumim mult tuturor celor care s-au implicat și au avut această inițiativă”, mărturisește mama celor trei copiii.

Din Arhive
Mai jos poți vedea variantele site-ului www.sf-esc.ro, cu întreg conținutul și funcționale, așa cum au apărut ele în timp, începând cu lansarea primului site în anul 2001.