Episcopia
Sloboziei și Călărașilor

Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021
Citește articolul
Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021

Primarii din Maramureș în vizită la Centrul Eparhial

Vineri, 13 martie 2015, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu a binecuvântat delegația de primari din județul Maramureș, veniți în vizită pe meleagurile din Bărăgan.

Delegația a fost însoțită de domnul deputat de Călărași, Vasile Iliuță și domnul deputat de Maramureș, Mircea Man.

În cetatea Sloboziei primarii din județul Maramureș au vizitat Centrul Eparhial, Biblioteca Eparhială, unde s-au întâlnit cu Preasfințitul Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor. S-au închinat la sfintele moaște ale Sfântului Andrei Șaguna, care se află în Biserica Paraclis Episcopal „Sfântul Mare Mucenic Mina” din Curtea Centrului Eparhial.

Au vizitat Catedrala Episcopală „Înălțarea Domnului” din Slobozia și au făcut un popas la Mănăstirea „Sfinții Voievozi” din Slobozia. Bucuria a fost cu atât mai mare cu cât preacuviosul părinte Arhimandrit Rafail, Vicar Eparhial, este de loc din localitatea Moisei, județul Maramureș, iar în delegația care a fost găzduită în curtea mănăstirii a fost și primarul localității Moisei.

Din Arhive
Mai jos poți vedea variantele site-ului www.sf-esc.ro, cu întreg conținutul și funcționale, așa cum au apărut ele în timp, începând cu lansarea primului site în anul 2001.