Episcopia
Sloboziei și Călărașilor

Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021
Citește articolul
Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021

Zilele FAO – Festivalul Filmul Anului Ortodox in desfasurare – Ziua 1: Calarasi

Festivalul Fimul Anului Ortodox, pentru anul 2014 si-a deschis portile. Desi festivalul s-a intins practic pe parcursul intregului an 2014, a sosit si momentul bilantului.

In aceste zile, participantii la Festivalul Filmul Anului Ortodox, organizat de Episcopia Sloboziei si Calarasilor si Asociatia Lacasuri Ortodoxe, vor afla rezultatele primei editii a unei manifestari unice, care propune dezvoltarea si realizarea de filme cu mesaj sanatos, crestin, impunanand – spre deosebire de alte festivaluri de film – o anumita tema, stimuland practic creatia pe parcursul unui an. Pentru aceasta editie, tema a constat in:

– Sfintii Martiri Brancoveni

– Sfanta Spovedanie si/sau Sfanta Impartasanie (conform anului hotarat de Patriarhia Romana)

– 20 de ani de slujire arhiereasca in Episcopia Sloboziei si Calarasilor (tema locala).

Zilele Festivaluilui FAO 2014 au inceput ieri, si au facut deja sa creasca emotiile participantilor.

Toti producatorii de film asteapta cu nerabdare, in aceste zile, rezultatele “votului in sala” (foto: bilet si talon de vot, primit de spectatorii din sala) si ale juriului final, in cursa pentru Trofeul FAO 2014.

Gala finala are loc maine, incepand cu orele 17:00, in Slobozia, ocazie cu care vor avea loc jurizarea finala si inmanarea premiilor, incununate de Trofeul FAO 2014.

Ieri a fost Ziua 1 – Calarasi, dedicata proiectarii in salile de spectacol, in acest municipiu, a filmelor aflate in competitie. Prezenta in sala a fost numeroasa, iar in aceasta dimineata, deja voturile spectatorilor cinefili care au urmarit proiectiile in sali erau centralizate. Proiectiile s-au desfasurat pe parcursul intregii zile.

Astazi si maine, pana la orele galei, au loc proiectii in celelalte orase mari ale Baraganului, de asemenea, cumulandu-se voturile in sala.

Pana in prezent, fara a tine seama de votul din sala, topul filmelor, hotarat de voturile on-line (a caror pondere in topul final este de 15%) si de voturile sponsorilor si partenerilor media (a caror pondere in topul final este de 20%) este urmatorul:

Moartea lui Constantin Brancoveanu Maia, Istorie si Spiritualitate Jilavele, satul lui Ianache Vacarescu De 5 ani… Prezentare Retea Informationala Episcopia Sloboziei si Calarasilor Sfantul Constantin Brancoveanu din nou acasa 4Hr: In memoria Sfintilor Martiri Brancoveni Expozitia Margaritare Brancovenesti – Elena Murariu Vamile Brancovenilor Sfanta Euharistie in viata familiei crestine Cultura si Spiritualitate romaneasca in epoca lui Constantin Brancoveanu Conferinta “Jertfa lui Constantin Brancoveanu” Sfanta Taina a Pocaintei in viata Bisericii Taina Pocaintei si pregatirea launtrica pentru aceasta Activitatea Catehetica a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor in 2014 Mitropolia Veche Targoviste Turnul Chindiei Targoviste Biserica Domneasca Mare Curtea Domneasca Targoviste Palatul Potlogi Muzeul Tiparului Targoviste Manastirea Dealu Biserica Stelea

Voturile in sala vor avea o pondere de 20% in topul final, urmand ca voturile cu cea mai mare putere, desi nu decisive, sa apartina juriului in sala, prezent la Gala, printr-un procentaj de 45%.

Va vom tine la curent cu noile evenimente…

Echipa FAO

PARTENERI MEDIA:

[https://www.cinefan.ro/] [https://www.radiometafora.ro/] [https://www.livecamera.ro/]

[https://www.lonews.ro/] [https://www.evenimentsibiu.ro/]

[https://www.loplusradio.com/] [https://www.punctul.ro/]

Site-ul Oficial FAO 2014: https://www.fao2014.livecamera.ro [https://www.fao2014.livecamera.ro/]

Din Arhive
Mai jos poți vedea variantele site-ului www.sf-esc.ro, cu întreg conținutul și funcționale, așa cum au apărut ele în timp, începând cu lansarea primului site în anul 2001.