Episcopia
Sloboziei și Călărașilor

Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021
Citește articolul
Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021

Şedinţa de lucru a Permanenţei Consiliului Eparhial

Miercuri, 4 iunie 2014, a avut loc şedinţa de lucru a Permanenţei Consiliului Eparhial, sub preşedinţia Preasfinţitului Părinte Episcop Vincenţiu, având pe ordinea de zi măsuri pentru îmbunătăţirea activităţii pastoral – misionare şi administrativ – patrimoniale a parohiilor, mănăstirilor şi protopopiatelor din cuprinsul Episcopiei noastre.

Din hotărârile Permanenţei Consiliului Eparhial amintim:

– S-au aprobat mișcări de personal clerical și neclerical în cadrul Eparhiei noastre;

– S-au aprobat lucrări de înfrumusețare a lăcașurilor de cult din Eparhie;

– S-a luat act de rezultatele examenului de admitere la Seminarul Teologic „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Slobozia, desfăşurat în perioada 28 – 30 mai 2014;

– S-a aprobat încheierea parteneriatului între Protopopiatul Slobozia şi Fundaţia World Vision România, având ca scop îmbunătăţirea nivelului de educaţie religioasă a copiilor. Parteneriatul este propus pentru o perioadă de 3 ani (aprilie 2014 – aprilie 2017);

– Au fost acordate mai multe ajutoare unor preoţi şi credincioşi aflaţi în situaţii sociale şi medicale deosebite, din fondurile destinate acestor situaţii.

Din Arhive
Mai jos poți vedea variantele site-ului www.sf-esc.ro, cu întreg conținutul și funcționale, așa cum au apărut ele în timp, începând cu lansarea primului site în anul 2001.