Episcopia
Sloboziei și Călărașilor

Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021
Citește articolul
Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021

Ședință de lucru cu profesorii Seminarului Teologic din Slobozia

Miercuri, 19 februarie 2014, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu a prezidat ședința de lucru cu profesorii Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Slobozia.

La ședință au participat preacucernicul părinte Manuel Rusu, consilier cultural, preacucernicul părinte Constantin Pătrașcu, inspector pentru catehizare, preacucernicul părinte Marius Gabriel Purcărea, secretar eparhial, preacucernicul părinte Gabriel Badea, directorul Seminarului și membrii corpului profesoral.

În cadrul ședinței au fost prezentate rezultatele la învățătură obținute de elevi în primul semestru al anului școlar 2013-2014, au fost analizate rezultatele obținute de elevii clasei a XII-a la simularea pentru examenul de Bacalaureat, proba limba română și au fost propuse măsuri pentru îmbunătățirea nivelului de pregătire, dar și a condițiilor de studiu și cazare a elevilor.

Preasfinția Sa i-a îndemnat pe ostenitorii Seminarului să se îngrijească atât de buna pregătire școlară, dar și de formarea duhovnicească a elevilor, asigurându-i că Centrul Eparhial va susține în continuare, prin gratuitatea hranei și bursele lunare, obținerea unor rezultate din ce în ce mai bune de către elevii Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur”.

Din Arhive
Mai jos poți vedea variantele site-ului www.sf-esc.ro, cu întreg conținutul și funcționale, așa cum au apărut ele în timp, începând cu lansarea primului site în anul 2001.