Episcopia
Sloboziei și Călărașilor

Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021
Citește articolul
Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021

Protopopiatul Slobozia în ajutorul credincioșilor din parohiile Crunți și Mircea cel Bătrân

Cunoscând dificultățile prin care trec credincioșii din parohiile Crunți și Mircea cel Bătrân, Protopopiatul Slobozia și Asociația „Din Inimă pentru Aproapele”, au întreprins o acțiune de ajutorare a acestor parohii în ziua de vineri 31 ianuarie.

Sub coordonarea Preacucernicului părinte Protopop Dumitru Drăghici cu sprijinul parohiilor din Municipiul Slobozia s-a organizat un transport cu alimentele absolut necesare pentru enoriaşii din parohiile Crunţi şi Mircea cel Bătrân care au fost grav afectate de ninsoare şi viscol.

Părintele Protopop însoţit de voluntari ai Asociației „Din Inimă pentru Aproapele”au izbutit să ajungă în cursul zilei la parohia Crunţi unde împreună cu Preotul Paroh Mocanu Tatian a împărțit 50 de pachete cu alimente familiilor nevoiașe.

La parohia misionară Mircea cel Bătrân unde sunt aproximativ 70 de familii de oameni nevoiaşi nu a fost posibil accesul cu autoturismul, dar Preotul Paroh Dumitru Ștefan ajutat de membrii Consiliului Parohial au transportat ajutoarele aproximativ 1,5 km prin zăpadă, mulțumind tuturor binefăcătorilor pentru sprijinul acordat acestei comunități greu încercate.

Aceste acţiuni vor continua la nivelul Protopopiatului Slobozia şi în funcţie de priorităţi dar mai ales acolo unde situaţia devine dramatică vor fi ajutaţi oamenii în nevoi prin dragostea de semeni a celorlalţi credincioşi din parohiile mai puţin afectate.

Din Arhive
Mai jos poți vedea variantele site-ului www.sf-esc.ro, cu întreg conținutul și funcționale, așa cum au apărut ele în timp, începând cu lansarea primului site în anul 2001.