Caută
Categorii
  • Știri
  • Transmisiuni
  • Unelte
  • Cereri și Formulare
  • Îndrumător
  • Publicații
  • Din Arhive
  • Toate
Peste 350 de Biserici și Mănăstiri. 6 Protopopiate.
În Bărăgan.
Informații oferite de Centrul Eparhial

Ce este nou în Episcopia Sloboziei și Călărașilor

11 februarie 2011 – Proiectul “Activi în comunitate”

COMUNICAT DE PRESĂ

Asociaţia Socio – Culturală Matei Basarab în parteneriat cu Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor anunță rezultatele evaluării proiectelor înscrise la concursul de proiecte pe tema Incluziune socială din cadrul proiectului Activi în comunitate, cu numărul de identificare POSDRU/41/3.3/G/38861, proiect finanţat din Fondul Social European –„Investeşte în oameni!”.

Proiectul Activi în comunitate se implementează în perioada 01.12.2009 – 30.09.2011 în judeţele Ialomiţa şi Călăraşi și are ca obiectiv consolidarea capacității structurilor parohiale de a promova dezvoltarea comunitară și coeziunea socială la nivel local.

Parohiile a căror proiecte vor fi premiate în cadrul festivității de decernare a premiilor sunt: “SFÂNTA TREIME“ – Dorobanțu, “SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL” – Călărași, “SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL” – Ceacu, “SFINȚII ÎMPĂRAȚI CONSTANTIN ȘI ELENA” – Grădiștea, “SFÂNTUL IOAN BOTEZATORUL” – Independența, “SFÂNTUL MARE MUCENIC DIMITRIE” – Vâlcelele, “SFINȚII ÎMPĂRAȚI CONSTANTIN ȘI ELENA” – Urziceni, “NAȘTEREA SFÂNTULUI IOAN BOTEZATORUL” – Jilavele, “SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL” – Pitișteanu, “ADORMIREA MAICII DOMNULUI”- Fetești.

Festivitatea de decernare a premiilor se desfășoară în data de 15 februarie 2011, ora 11:00, în sala multifuncțională a Centrului Socio-Cultural Episcopul Damaschin, din strada Episcopiei nr.2 Slobozia, în prezența reprezentanților Asociației Socio-Culturale Matei Basarab, Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, parohiilor înscrise în concurs și instituțiilor locale cu implicare socială.

Relaţii suplimentare se pot obţine de la Eugenia Popescu, manager proiect, tel. 0243 231 711, mobil: 0757 029 434, e-mail: ascmb_slobozia@yahoo.com.

Rămânem în legătură
Să începem