Episcopia
Sloboziei și Călărașilor

Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021
Citește articolul
Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021

18 martie 2013 – Activităţi socio-educative

desfăşurate în cadrul „Centrului de Consiliere şi Sprijin pentru Familiile Aflate în Dificultate” al Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte VINCENŢIU, în perioada 04 – 18 martie, Centrul de Consiliere şi Sprijin pentru Familiile Aflate în Dificultate al Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor, a organizat meditaţii la limba şi literatura română şi activităţi teoretice şi practice la matematică, limba română, limba engleză şi limba franceză.

Beneficiarii implicaţi în aceste activităţi educative, au fost: 2 copii înscrişi în clasa a VIII-a, 3 copii înscrişi în clasele a VI-a şi a VII-a şi 10 copii înscrişi în ciclul primar.

În desfăşurarea activităţilor, profesorii şi animatorii socio-educativi, au folosit metode didactice specifice dar şi metode interactive, astfel că la final, copiii au apreciat activităţile la care au participat ca fiind antrenante, folositoare şi interactive.

Aceste activităţi se vor organiza şi în perioada următoare, iar specialiştii Centrului de Consiliere şi Sprijin pentru Familiile Aflate în Dificultate, încurajează familiile aflate în dificultate din Slobozia, să-şi înscrie copiii pentru a beneficia de sprijinul oferit prin intermediul activităţilor socio-educative.

Din Arhive
Mai jos poți vedea variantele site-ului www.sf-esc.ro, cu întreg conținutul și funcționale, așa cum au apărut ele în timp, începând cu lansarea primului site în anul 2001.