Episcopia
Sloboziei și Călărașilor

Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021
Citește articolul
Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021

12 decembrie 2012 – „Mesaj de Crăciun” – activitate de socializare

Miercuri, 12 decembrie 2012, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte VINCENŢIU, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, în sala multifuncţională din Centrul Socio-Cultural „Episcopul Damaschin” al Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor, s-a desfăşurat o activitate de socializare la care au participat tineri voluntari ai Centrului de Consiliere şi Sprijin pentru Familiile Aflate în Dificultate.

În cadrul întâlnirii au fost punctate de către tineri, atât realizările personale şi profesionale, obţinute în anul 2012, cât şi aşteptări personale şi profesionale pentru anul 2013. De asemenea, s-a discutat despre activităţile desfăşurate în cadrul Centrul de Consiliere şi Sprijin pentru Familiile Aflate îicirc;n Dificultate care au implicat voluntarii şi care s-au bucurat de un impact pozitiv la nivelul comunităţii.

Au fost realizate felicitări cu mesaje de Crăciun, pentru a fi oferite persoanelor vârstnice asistate de către Sectorul Social – Misionar al Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor, iar la finalul întâlnirii toţi tinerii prezenţi au primit daruri.

Din Arhive
Mai jos poți vedea variantele site-ului www.sf-esc.ro, cu întreg conținutul și funcționale, așa cum au apărut ele în timp, începând cu lansarea primului site în anul 2001.