Episcopia
Sloboziei și Călărașilor

Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021
Citește articolul
Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021

Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial

În Sala de Consiliu „Matei Basarab” din cadrul Centrului Eparhial a avut loc Miercuri, 1 iulie 2020, ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial sub președinția Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu.

În ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial au fost propuse și aprobate mișcări de personal clerical și neclerical în cadrul Protopopiatelor Urziceni și Lehliu ale Eparhiei Sloboziei și Călărașilor.

Au fost aprobate mai multe lucrări de înfrumusețare și restaurare a bisericilor parohiale și mănăstirilor din cadrul Eparhiei.

Ședința a avut pe ordinea de zi măsuri pentru îmbunătățirea activității pastoral – misionare și administrativ – patrimoniale a parohiilor, mănăstirilor și protopopiatelor din cuprinsul Episcopiei noastre.

S-a luat act de rezultatele obținute de elevii Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Slobozia la examenul de Bacalaureat, care au promovat în procent de 100%.

Preasfinția Sa a felicitat performanța elevilor seminariști și a lăudat implicarea cadrelor didactice în acest demers al „examenului maturității”.

Din Arhive
Mai jos poți vedea variantele site-ului www.sf-esc.ro, cu întreg conținutul și funcționale, așa cum au apărut ele în timp, începând cu lansarea primului site în anul 2001.