Episcopia
Sloboziei și Călărașilor

Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021
Citește articolul
Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021

Update-uri la rețeaua Informațională a Episcopiei Sloboziei și Călărașilor

   În Sala de Consiliu „Matei Basarab” din cadrul Centrului Eparhial a avut loc, miercuri, 27 mai 2020, a avut loc ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial sub președinția Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu.

   În ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial au fost propuse și aprobate mișcări de personal neclerical în cadrul Eparhiei Sloboziei și Călărașilor.

   S-a aprobat realizarea unor update-uri privind Rețeaua Informațională a Episcopiei Sloboziei și Călărașilor cu sprijinul Asociației Lăcașuri Ortodoxe.

   S-a acordat arhiereasca binecuvântare pentru realizarea unei sigle a Protopopiatului Călărași. Proiectul grafic va fi realizat de către preacucernicul părinte Arhidiacon Nicușor Silviu DASCĂLU, consilier Mass-Media, iar documentarea istorică va fi realizată de Protopopiatul Călărași în colaborare cu domnul Nicolae Țiripan, fost director al Arhivelor Naționale ale României – filiala Călărași.

Din Arhive
Mai jos poți vedea variantele site-ului www.sf-esc.ro, cu întreg conținutul și funcționale, așa cum au apărut ele în timp, începând cu lansarea primului site în anul 2001.