Episcopia
Sloboziei și Călărașilor

Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021
Citește articolul
Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021

Și Iisus i-a zis: Mergi și fă și tu asemenea. (Luca 10:37)

În perioada 15 martie-01 aprilie 2020, perioada de grea încercare pentru țara noastră, la parohia Paicu-Nicolae Bălcescu, s-a continuat programul „Adoptă un bunic” demarat de parohia noastră încă de acum patru ani.

În această privință preotul paroh Frîncu Nicu Marius împreună cu câțiva tineri voluntari ai Grupului Catehetic al parohiei la îndrumarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor au vizitat persoanele vârstnice și cu precădere singure ale parohiei noastre aflând despre nevoile ce le au în această perioadă a desfășurării Situației de Urgență.

În scurt timp un număr de 26 de persoane au primit alimente de bază și alte produse atât de necesare în această perioadă și au fost sfătuite să rămână pe cât posibil în locuințe, li s-au adus la cunoștință măsurile de prevenție a noului Corona Virus și ori de câte ori au nevoie să apeleze la preotul paroh cât și la voluntari grupului de tineret.

Toate acestea au fost posibile cu sprijinul domnului Ilie Lascu care a susținut financiar acest demers.

Din Arhive
Mai jos poți vedea variantele site-ului www.sf-esc.ro, cu întreg conținutul și funcționale, așa cum au apărut ele în timp, începând cu lansarea primului site în anul 2001.