Episcopia
Sloboziei și Călărașilor

Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021
Citește articolul
Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021

28 august 2012 – Noi premii naţionale pentru Cercul de pictură

„Sfântul Apostol Luca”

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte VINCENŢIU, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, cercul de pictură „Sfântul Apostol Luca” al Protopopiatului Urziceni a participat la cea de-a 17-a ediţie a Olimpiadei naţionale „Meşteşuguri artistice tradiţionale”.

Competiţia s-a desfăşurat în aer liber, în incinta Muzeului Astra din Sibiu, în perioada 22-26 august 2012, reunind participanţi din 31 de judeţe.

Judeţul Ialomiţa a fost reprezentat de două eleve, membre ale Cercului nostru de pictură.

Sub îndrumarea doamnei Berbec Victoriţa, coordonatorul Cercului de pictură, eleva Bătărigă Ana Beatrice a obţinut locul I la secţiunea Pictat icoane pe lemn şi eleva Olăreanu Alexandra a obţinut locul I la secţiunea Pictat icoane pe sticlă.

Aceste noi premii constituie o reconfirmare a valorii lucrărilor executate de micii iconari din Urziceni, după ce în anii 2010 şi 2011 au obţinut premii similare în cadrul aceleiaşi competiţii.

Din Arhive
Mai jos poți vedea variantele site-ului www.sf-esc.ro, cu întreg conținutul și funcționale, așa cum au apărut ele în timp, începând cu lansarea primului site în anul 2001.