Episcopia
Sloboziei și Călărașilor

Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021
Citește articolul
Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021

Proiectul educativ: „Școala din tinda Bisericii” a fost aprobat

În Sala de Consiliului „Matei Basarab” din cadrul Centrului Eparhial a avut loc Miercuri, 6 martie 2019, ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial, sub președinția Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu.

Ședința a avut pe ordinea de zi măsuri pentru îmbunătățirea activității pastoral – misionare și administrativ – patrimoniale a parohiilor, mănăstirilor și protopopiatelor din cuprinsul Episcopiei noastre.

Au fost aprobate mai multe lucrări de înfrumusețare și restaurare a bisericilor parohiale și mănăstirilor din cadrul Eparhiei.

S-a aprobat derularea proiectului educativ: „Școala din tinda Bisericii”, în parteneriat cu Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ialomița, cu protopopiatele din Județul Ialomița și cu Parohia Buna Vestire din Slobozia.

Proiectul își propune creșterea eficienței parteneriatelor dintre parohii și unitățile școlare și facilitarea integrării elevilor în viața liturgică a comunităților din care provin.

Din Arhive
Mai jos poți vedea variantele site-ului www.sf-esc.ro, cu întreg conținutul și funcționale, așa cum au apărut ele în timp, începând cu lansarea primului site în anul 2001.