Episcopia
Sloboziei și Călărașilor

Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021
Citește articolul
Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021

S-a stabilit data convocării Consiliului Eparhial

Miercuri, 17 octombrie 2018, a avut loc ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial, sub președinția Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu, în Sala de Consiliului „Matei Basarab” din cadrul Centrului Eparhial.

S-a aprobat convocarea Consiliului Eparhial, în ziua de luni, 12 noiembrie 2018, în Sala de Consiliu ,,Matei Basarab” din Centrul Eparhial.

S-a aprobat susținerea Examenului de duhovnicie, în ziua de luni, 22 octombrie 2018. Candidatul va fi declarat ADMIS sau RESPINS. Examenul va fi susţinut oral, pe baza bibliografiei recomandate din timp fiecărui candidat înainte de hirotonie, în prezenţa unei comisii deja stabilite pentru acest examen.

În Protopopiatul Slobozia au avut loc schimbări la nivelul Cercurilor Pastorale în ceea ce privește organizarea.

Sectorul Economic a avut pe ordinea de zi propuneri spre aprobare reprezentând efectuarea mai multor lucrări de înfrumusețare și restaurare a bisericilor parohiale din cadrul Eparhiei.

S-a aprobat încheierea protocolul de parteneriat pentru a semna Acordul privind protecția datelor personale prelucrate de Fundația Principesa Margareta a României, pentru voluntari, din cadrul proiectului Educația și arta țesutului și a cusutului și protocolul de parteneriat cu Asociația Samarineni în comunitate în colaborare cu Școala Gimnazială Alexandru Rădulescu și Primăria Mărculești, în baza căruia se va desfășura proiectul de tip after – school Educația și arta țesutului și a cusutului finanțat de Fundația Principesa Margareta a României, în cadrul finanțării Investiții în mediul rural 2018-2019.

S-a aprobat încheierea protocol de colaborare între Protopopiatul Slobozia și Grădinița cu Program Prelungit Junior din Slobozia, colaborare ce vizează desfășurarea unor activități educative, religioase și sociale.

S-a aprobat încheierea protocol de colaborare între Parohia Sfântul Ilie – Slobozia, Protopopiatul Slobozia, și Liceul de Arte Ionel Perlea – Slobozia, pe o perioadă de un an de la data semnării.

Au fost aprobate mai multe ajutoare financiare pentru achiziționarea de produse alimentare de bază care să fie distribuite unui număr de 30 de persoane aflate în dificultate, beneficiare ale Sectorului Social – Misionar al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

Din Arhive
Mai jos poți vedea variantele site-ului www.sf-esc.ro, cu întreg conținutul și funcționale, așa cum au apărut ele în timp, începând cu lansarea primului site în anul 2001.