Episcopia
Sloboziei și Călărașilor

Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021
Citește articolul
Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021

Permanența Consiliului Eparhial din data de 25 iulie 2018

În Sala de Consiliului „Matei Basarab” din cadrul Centrului Eparhial Miercuri, 25 iulie 2018, a avut loc ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial. Prin delegație eparhială, ședința a fost prezidată de preacuviosul părinte Arhimandrit Rafail, vicar eparhial.

În ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial au fost propuse, iar Permanența Consiliului Eparhial a aprobat următoarele:

S-au aprobat mișcări de personal neclerical în cadrul parohiilor și mănăstirilor Eparhiei.

Au fost aprobate mai multe lucrări de înfrumusețare și restaurare a bisericilor parohiale din cadrul Eparhiei.

– Pentru Parohia Coșereni, Protopopiatul Urziceni, s-a aprobat realizarea lucrărilor de reparații la biserica parohială, cu recomandarea de a se verifica stratul suport al învelitorii (astereala și elementele de șarpantă) și de a se înlocui/repara după caz;

– Pentru Parohia Piersica, Protopopiatul Slobozia, s-a aprobat începerea lucrărilor de subzidire la biserica parohială (biserică monument istoric cat. B);

– Pentru Parohia Gimbășani, Protopopiatul Slobozia, s-a aprobat refacerea Sfintei Mese a bisericii parohiale.

Au fost aprobate mai multe ajutoare financiare pentru cazuri medicale deosebite din fondurile destinate pentru aceste situații urgente.

Din Arhive
Mai jos poți vedea variantele site-ului www.sf-esc.ro, cu întreg conținutul și funcționale, așa cum au apărut ele în timp, începând cu lansarea primului site în anul 2001.