Episcopia
Sloboziei și Călărașilor

Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021
Citește articolul
Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021

Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 18 iulie 2018

Sub președinția Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu, în Sala de Consiliului „Matei Basarab” din cadrul Centrului Eparhial, Miercuri, 18 iulie 2018, a avut loc ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial,.

În cadrul ședinței de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial s-au  aprobat mișcări de personal clerical și neclerical în cadrul Protopopiatului Călărași.

Pentru Parohia Drăgoiești, Protopopiatul Urziceni, s-a aprobat pentru începerea lucrărilor de schimbare a învelitorii bisericii parohiale cu tablă zincată.

Pentru Parohia Țăndărei Gară II, Protopopiatul Fetești, s-a aprobat mutarea centralei termice din anexa parohială în incinta bisericii, conform normelor în vigoare și la recomandarea SC COMFRIG SRL, deoarece actualul traseu are pierderi de temperatură.

Pentru Parohia Fetești Gară II, Protopopiatul Fetești, s-a aprobat amenajarea unui loc de joacă pentru copii în curtea bisericii parohiale.

Din Arhive
Mai jos poți vedea variantele site-ului www.sf-esc.ro, cu întreg conținutul și funcționale, așa cum au apărut ele în timp, începând cu lansarea primului site în anul 2001.