Caută
Categorii
  • Știri
  • Transmisiuni
  • Unelte
  • Cereri și Formulare
  • Îndrumător
  • Publicații
  • Din Arhive
  • Toate
Peste 350 de Biserici și Mănăstiri. 6 Protopopiate.
În Bărăgan.
Informații oferite de Centrul Eparhial

Ce este nou în Episcopia Sloboziei și Călărașilor

Duminica, Pr. prof Nicolae Bordasiu – o noua conferinta LIVE cu binecuvantarea PS Vincentiu, in retea

Duminica – 3 decembrie 2017, de la orele 18,00, sunteti invitati sa vizionati, in toate paginile retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, o noua conferinta, de aceasta data sustinuta de Parintele Profesor Nicolae Bordasiu de la Biserica „Sf. Silvestru” din Bucuresti, [https://www.biserica-sfantul-silvestru.ro/] intitulata „Crampeie din Istoria Rugului Aprins si a temnitelor comuniste, povestite pe viu!”

Asa incat, LIVE, si in aceasta duminica, in cadrul conferintelor transmise duminical in direct, in acest Post al Nasterii Domnului, cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, ne vom intalni cu un alt invitat special, care ne va provoca la un dialog privind istoria temnitelor din comunism.

Pr. prof Nicolae Bordasiu, IN DIRECT pe sf-escConferinta de duminica este organizata de Parohia Serban Voda [https://www.parohiaserbanvoda.ro/] din Capitala, al carei parinte paroh este Pr. Dinu Pompiliu, in colaborare stransa cu Dr. teolog Stelian Gombos, avand ca partener media oficial: Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe®.

Cu binecuvantarea PS Parinte Vincentiu [https://ro.wikipedia.org/wiki/Vincențiu_Grifoni] , transmisiunea in direct a conferintei „Crampeie din Istoria Rugului Aprins si a temnitelor comuniste, povestite pe viu!”, sustinuta de Pr. prof. Nicolae Bordasiu [https://lonews.ro/promo/24142-nicolae-bordasiu-in-biserica-serban-voda-o-noua-conferinta-transmisa-live-duminica-3-decembrie-de-la-18-00.html] , va putea fi urmarita si in paginile intregii retele a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, in paginile web ale protopopiatelor, bisericilor si manastirilor din cadrul eparhiei, inscrise in reteaua www.sf-esc.ro [https://www.sf-esc.ro] .

Duminica in care Pr. prof. Nicolae Bordasiu va sustine mult-asteptata conferinta, este cea de-a 31 Duminica dupa Rusalii, zi de cinstire aparte a Sfantului Cuvios Gheorghe de la Cernica si a Sfantului Prooroc Sofonie, in biserici citindu-se fragmentul evanghelic dedicat Vindecarii orbului de la Ierihon.

De asemenea, tot duminica, incepand de la primele ore ale diminetii, veti putea urmari Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii, din mai multe biserici ortodoxe din cadrul Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (Catedrala din Urziceni [https://catedralaurziceni.ro/] , pr. paroh Bogdan-Ionut Stancu), din tara (Bucuresti si alte localitati) si din strainatate (Italia, Franta), in cadrul aceluiasi program tv.

Rămânem în legătură
Să începem