Caută
Categorii
  • Știri
  • Transmisiuni
  • Unelte
  • Cereri și Formulare
  • Îndrumător
  • Publicații
  • Din Arhive
  • Toate
Peste 350 de Biserici și Mănăstiri. 6 Protopopiate.
În Bărăgan.
Informații oferite de Centrul Eparhial

Ce este nou în Episcopia Sloboziei și Călărașilor

Cu binecuvantarea PS Vincentiu: Dr. teolog Stelian Gombos, in direct pe SF-ESC.RO. Slujbe LIVE

Maine, duminica 25 noiembrie 2017, de la orele diminetii, vizitatorii retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor ( www.sf-esc.ro [https://www.sf-esc.ro] ), vor putea urmari transmisiunea in direct a Slujbei Sfintei Liturghii, oficiata in mai multe biserici si manastiri din tara si strainatate, dar si mai multe… conferinte.

LIVE Slujba Sfintei Liturghii, la sarbatoarea Sfantului Stelian

Astfel, in Duminica a 30-a dupa Rusalii – zi in care sunt cinstiti in mod deosebit Sfintii Cuviosi Alipie Stalpnicul, Nicon si Stelian Paflagonul, in programul TV aflat in toate paginile retelei web informationale a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, veti putea urmari Slujba Sfintei Liturghii, simultan din mai multe locatii.

Transmisiunea in direct, la Sarbatoarea Sfantului Stelian, va incepe in jurul orei 8:00, fiind urmata de transmiterea in direct a unei conferinte sustinute de Dr. teolog Stelian Gombos.

Va reamintim ca, in aceeasi zi, dar seara, de la orele 17:00, veti putea urmari, cu binecuvantarea PS Parinte Vincentiu [https://sf-esc.ro/ps-vincentiu-episcopul-sloboziei-si-calarasilor] , transmisiunea in direct a doua conferinte: Conferinta Nationala cu autorul celei mai complete biografii a Pr. Arsenie Boca [ https://sf-esc.ro/informatii/13348-cu-binecuvantarea-ps-parinte-vincentiu-live-conferinta-nationala-cu-autorul-celei-mai-complete-biografii-a-pr-arsenie-boca-duminica-de-la-17-00.html [https://sf-esc.ro/informatii/13348-cu-binecuvantarea-ps-parinte-vincentiu-live-conferinta-nationala-cu-autorul-celei-mai-complete-biografii-a-pr-arsenie-boca-duminica-de-la-17-00.html] ](duminica, de la ora 17:00) si „Razvan Bucuroiu: A fi tanar, intr-o lume batrana!” [ https://sf-esc.ro/informatii/13349-cu-binecuvantarea-ps-vincentiu-razvan-bucuroiu-in-direct-pe-sf-esc-ro-duminica-seara-26-noiembrie.html [https://sf-esc.ro/informatii/13349-cu-binecuvantarea-ps-vincentiu-razvan-bucuroiu-in-direct-pe-sf-esc-ro-duminica-seara-26-noiembrie.html] ] tot duminica, de la ora 18:00.

La orele pranzului, in aceasta duminica, imediat dupa savarsirea Sfintei Liturghii, Dr. teolog Stelian Gombos va sustine o comunicare cu tema: „Marturisitorii romani ai lui Dumnezeu din perioada comunista. Parintii de la Rugul Aprins, din cadrul Manastirii Antim din Bucuresti si lumina credintei lor”. Comunicarea teologului si publicistului Stelian Gombos va incepe in jurul orei 11:30.

Transmisiunile in direct, in ziua de cinstire speciala a Sfantului Stelian, cunoscut ca fiind ocrotitor deosebit al copiilor, pot fi urmarite in programul TV amplasat in toate paginile web ale protopopiatelor, bisericilor si manastirilor din eparhia Sloboziei si Calarasilor, cu binecuvantarea PS Episcop Vincentiu.

Rămânem în legătură
Să începem