Episcopia
Sloboziei și Călărașilor

Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021
Citește articolul
Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021

A doua zi de Paşti Preasfințitul Vincențiu a slujit la Călărași

Luni, 17 aprilie 2017, a doua zi de Paşti, Preasfinţitul Părinte EpiscopVincenţiu s-a aflat în mijlocul credincioşilor din municipiul Călăraşi, unde asăvârşit Sfânta Liturghie arhierească în biserica „Sfânta Mare Muceniță Anastasia”.

Sub protia Preasfinţiei Sale, la Sfânta Liturghie au slujit preacucerniciipărinți consilieri: Manuel Rusu, Daniel Florin Enașcu, Florin Ionescu, CristiGavrilă, Nicușor Silviu Dascălu și Marius – Gabriel Purcărea, preacucerniculpărinte protopop Ramon Eugen Ilie, preoţi şi diaconi.

La momentul predici Preasfinţia Sa a rostit un cuvânt de învăţătură despre darurilepe care le-am primit la Învierea Mântuitorului, despre calitatea noastră de fiiai lui Dumnezeu, despre mărturisirea pe care o facem în salutul „Hristos aÎnviat!” de participanți la Învierea lui Iisus Hristos.

La sfârșitul slujbei toți credincioșii au fost binecuvântați și au primitPastorala Preasfinției Sale la Praznicul Învierii Domnului.

După Sfânta Liturghie, Preasfințitul Părinte Episcop, împreună cu soborulde slujitori s-au deplasat la capela din incinta viitoarei parohii „SfântulIerarh Nicolae ” Barbu Știrbei din municipiul Călărași, care se află înconstrucție.

Din Arhive
Mai jos poți vedea variantele site-ului www.sf-esc.ro, cu întreg conținutul și funcționale, așa cum au apărut ele în timp, începând cu lansarea primului site în anul 2001.