Noutăți

PELERINAJ „Maica Domnului, pururea Fecioară, Ceea ce s-a bucurat de bunavestire a Arhanghelului” perioada 25 – 26 martie 2017

EPISCOPIASLOBOZIEI ŞI CĂLĂRAŞILOR

CATEDRALAEPISCOPALĂ „ÎNĂLŢAREA DOMNULUI”

PELERINAJ

„Maica Domnului, pururea Fecioară, Ceea ce s-abucurat de bunavestire a Arhanghelului”

perioada25 – 26 martie 2017

Ziua1 – 25 martie 2017

RUTA: Slobozia (Catedrala Episcopală) –Ploieşti – Mănăstirea Ghighiu (icoanafăcătoare de minuni a Maicii Domnului, numită „siriaca” şi izvorul tămăduitor +participare la Sfânta Liturghie) – MănăstireaZamfira (biserica a fost pictată de Nicolae Grigorescu) – Mănăstirea Crasna (icoana făcătoare deminuni a Maicii Domnului de la Crasna, care s-a descoperit prin noi minuni) – Mănăstirea Suzana (icoana făcătoare deminuni a Maicii Domnului de la Mănăstirea Suzana). ~ 250 km.

Cazare+ masă la Mănăstirea Suzana.

Ziua2 – 26 martie 2017

RUTA:Mănăstirea Suzana (participarela Sfânta Liturghie) – Mănăstirea Ciolanu– Mănăstirea Răteşti – Vulcanii Noroioşi – Buzău – Slobozia. ~ 300 km

TARIF:

·150 LEI / pers. transport + cazare + masă la mănăstirea Suzana,pentru grup maxim 34 de persoane.

SERVICIIINCLUSE:

– transport cu autocar clasificat;

– cazare Mănăstirea Suzana;

– însoţitor de grup diacon.

SERVICIINEINCLUSE:

– Intrările la obiectivele turistice (aprox. 10lei).

AVANSMINIM: 80 lei/persoanăachitat la înscriere.

CONDIŢIIDE RETRAGERE:

a) 25 % din preţulpachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 25-29 de zilecalendaristice înainte de data plecării;

b) 50% din preţulpachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 20-24 de zile calendaristice înainte de dataplecării;

c) 100% din preţulpachetului de servicii, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic de 19zile înainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

NOTĂ:

– Minorii trebuie să călătorească cu cel puţinun adult însoţitor;

– Programul acţiunii poatefi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se potînlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale;

– Distribuţia camerelor la mănăstire se face decătre mănăstire;

– Organizatorul nu se obligă să găsească partajpersoanelor care călătoresc singure.

CONDIȚIIȘI OBSERVAȚII DE PARTICIPARE

Oferim servicii derelaxare și reculegere prin intermediul pelerinajelor la Mănăstiri din România.Pentru realizarea programelor, transportul se face cu autocarul. Însoțitororganizator, atmosfera plină de istorie și spiritualitate, întâlniri cu mariduhovnici, participare la Sfintele Slujbe la mănăstiri.

Cazarea se face înprincipal la mănăstiri și NU este inclusă în preț, în cele mai multe cazurieste gratuită.

Observații și condiții departicipare:

În pelerinaj NU sefumează! Pelerinul pleacă de acasă pentru rugăciune și mulțumire către BunulDumnezeu, nu caută confortul, încearcă să ajute pe cei din jur, înarmat curăbdare și bunăcuviință, nu deranjează pe cei din jur, ci le acordă respectulcuvenit.

1. Prețul nu include:vizitarea obiectivelor de pe traseu, taxele de trecere cu bacul sau de trecerea graniței, acolo unde este cazul.

2. Masa se va asiguraindividual, autocarul oprește pe traseu pentru aprovizionare dacă suntsolicitări, fiind în sarcina pelerinilor să își asigure mâncare la pachețelși/sau să se aprovizioneze când autocarul oprește. Datorită specificuluideplasărilor obiectivele sunt multe și nu este timp pentru masă la restaurant.Vă rugăm să solicitați oferta detaliată pentru fiecare pelerinaj.

3. Cazarea se achită lamănăstire și este în general 15 – 25lei/persoană/zi, în funcție de mănăstire.Cazarea se face la mănăstiri în condițiile oferite de acestea (la comun, multepaturi, grupuri sanitare comune). În cazul în care se solicită confort sporitla cazare, numai unde este posibil, este necesară rezervare și se plăteștediferența de confort. În funcție de disponibilitate, locul de cazare se poatemodifica. Vă rugăm să solicitați informații despre locul de cazare.

4. Locurile în autocarse ocupă NUMAI în ordinea plății (minim avans 50%. Restul de 50% se achită cuminim o lună înaintea plecării pentru păstrarea locului).

5. Nu se admit retrageriși nu se returnează banii începând cu trei săptămâni înaintea plecării (fărăexcepție, clientul trebuie să găsească înlocuitor pe cheltuiala sa pentru a nupierde banii). Traseul poate suferi modificări în funcție de starea drumurilor,condițiile meteo etc. Obiectivele se vizitează numai dacă sunt deschisepublicului în perioada respectivă. Ne rezervăm dreptul de a modifica oferta înorice moment, fără preaviz.

6. Programele cuprindfoarte multe obiective pentru a fi cât mai utile pelerinului pentru a atingescopul propus. În funcție de evenimente întâlnite pe traseu: condiții meteo,starea drumurilor, prelungirea Sfintelor slujbe, sărbători și evenimentespeciale, ce nu pot fi prevăzute, este posibilă depășirea orei 24 laîntoarcerea acasă.

7. În cazulneprezentării pelerinului la locul de îmbarcare la data și la ora stabilită,indiferent de motiv, acesta va pierde dreptul de a participa și nu i se varambursa suma achitată.

8. Locul debarcării esteacelași cu locul de îmbarcare, în fiecare oraș, fără excepție.

EPISCOPIA SLOBOZIEI ŞI CĂLĂRAŞILOR

2017


Distribuie:

Cele mai recente articole

Aplicații puse la dispoziție

Toate
Știri
Transmisiuni
Unelte
Cereri și Formulare
Îndrumător
Publicații
Din Arhive
Colinde TV
Colinde TV
Filme
Filme
Știri Seminar și Asociații
Știri Seminar și Asociații
Calendar Ortodox și Citiri Zilnice
Calendar Ortodox și Citiri Zilnice
Pelerini în Eparhie
Pelerini în Eparhie
Știri din Protopopiate
Știri din Protopopiate
Publicații Eparhiale
Publicații Eparhiale
Site-ul nostru, în perioada 2010-2021
Site-ul nostru, în perioada 2010-2021
Site-ul nostru, așa cum era în 02.01.2008
Site-ul nostru, așa cum era în 02.01.2008
Site-ul nostru, așa cum era în 08.03.2005
Site-ul nostru, așa cum era în 08.03.2005
Site-ul nostru, așa cum era în 04.10.2003
Site-ul nostru, așa cum era în 04.10.2003
Site-ul nostru, așa cum era în 18.07.2003
Site-ul nostru, așa cum era în 18.07.2003
Site-ul nostru, așa cum era în 26.10.2001
Site-ul nostru, așa cum era în 26.10.2001
Cerere Examen Titularizare
Cerere Examen Titularizare
Cerere Binecuvântare Seminar
Cerere Binecuvântare Seminar
Cerere Binecuvântare Facultate
Cerere Binecuvântare Facultate
Cerere Binecuvântare Atestat
Cerere Binecuvântare Atestat
Live Episcopie
Live Episcopie
Live Urziceni
Live Urziceni
Calculator
Calculator
Știri Centrul Eparhial
Știri Centrul Eparhial
Știri din Parohii și Mănăstiri
Știri din Parohii și Mănăstiri
Sari la conținut