Episcopia
Sloboziei și Călărașilor

Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021
Citește articolul
Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021

03 mai 2012 – Concert de muzică sacră în Protopopiatul Oltenița

Joi, 3 mai 2012, preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu, a participat la un concert de muzică religioasă, organizat de Protopopiatul Oltenița cu ocazia sfintelor sărbători de Paști.

Aflat la a II – a ediţie, festivalul „Eu sunt Învierea şi Viaţa” şi-a propus stimularea activităţii corale, în general, promovarea unui repertoriu religios de calitate, precum şi asigurarea cadrului de afirmare pentru formaţiile corale valoroase. Evenimentul a avut loc în sala mare a Primăriei municipiului Olteniţa şi a reunit mai multe formaţii corale din Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor şi Arhiepiscopia Bucureştilor: Corala „Sfântul Mare Mucenic Mina” a Protopopiatului Slobozia, Corul „Mihail Vulpescu” al Protopopiatului Călăraşi, Corul Protopopiatului Olteniţa şi Corul Protopopiatului Vălenii de Munte.

La finalul evenimentului artistic Preasfinţia Sa a mulţumit ansamblurilor corale şi a apreciat munca spre perfecţiune a acestora.

Cu această ocazie Chiriarhul locului a vizitat Biserica „Înălţarea Domnului” din Olteniţa, cercetând stadiul lucrărilor la biserica ce urmează a fi târnosită pe data de 27 mai 2012.

[images/upload/03mai2012concertoltenita9.JPG]

[https://sf-esc.ro/files/images/2014/old/03mai2012concertoltenita9.JPG]

Din Arhive
Mai jos poți vedea variantele site-ului www.sf-esc.ro, cu întreg conținutul și funcționale, așa cum au apărut ele în timp, începând cu lansarea primului site în anul 2001.