Episcopia
Sloboziei și Călărașilor

Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021
Citește articolul
Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021

Debutul Corului Vatra al Parohiei Ciocănești Sârbi

21 mai, ziua de prăznuire a Sfinților Împărați Constantin șiElena, a marcat debutul Corului Vatra Ciocănești, condus de părintele Cristian –Laurențiu Dumitru, de la Parohia Ciocănești Sârbi.

CorulCiocănești a luat ființă în anul 1979, la inițiativa părintelui Dan Haralambie,cel care l-a condus încă de la înființare. După o activitate bogată reprezentată de prezența la multeevenimente ale vremii, activitatea corului s-a întrerupt în 1987, din cauzavârstei înaintate și afecțiunilor de care suferea părintele Dan Haralambie.

La 24 februarie 2016, la inițiativa părintelui Cristian Dumitru,activitatea Corului Ciocănești a fost reluată sub un nou nume: Corul VatraCiocănești. Din componența sa fac parte foști membri ai Corului Ciocănești,alături de tineri din comună. Munca depusă de toți cei implicați a fostapreciată pozitiv de public la debut, iar părintele i-a invitat pe ceiinteresați să se alăture acestui proiect, pentru ca el să devină cel puțin lafel de important ca acum peste 30 de ani.

A consemnat preot Cristian – Laurențiu Dumitru.

Din Arhive
Mai jos poți vedea variantele site-ului www.sf-esc.ro, cu întreg conținutul și funcționale, așa cum au apărut ele în timp, începând cu lansarea primului site în anul 2001.