Episcopia
Sloboziei și Călărașilor

Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021
Citește articolul
Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021

Ședința administrativă cu părinții protopopi

Luni, 16 mai 2016,Preasfințitul Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a prezidatședința administrativă cu preacucernicii părinți protopopi din cadrul Eparhieinoastre.

În deschiderea ședinței,Preasfinția Sa a binecuvântat lucrarea jertfelnică a părinților protopopipentru îmbunătățirea activității pastoral – misionare și administrativ –patrimoniale a parohiilor, îndemnându-i spre o sporită implicare în viața comunitățilorparohiale din Eparhia noastră.

Preasfinția Sa acerut părinților consilieri să prezinte problemele de pe ordinea de zi, printreacestea amintim:

– prezentarearezultatelor procesului de raportare a activității sociale implementat înEpiscopia Sloboziei și Călărașilor;

– raportareaactivităților culturale și catehetice organizate la nivelul Protopopiatelor;

– respectareariguroasă a disciplinei financiar contabile la parohii;

Astfel, s-au adusla cunoștință cele mai recente hotărâri ale Permanenței Consiliului Eparhialpentru eficientizarea activității misionare, sociale, administrative șiculturale din parohiile Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

Apoi, PreasfințitulPărinte Vincențiu a dat cuvântul părinților protopopi, care au expus, pe rând,problemele parohiilor și ale comunităților parohiale în lucrarea pastorală,misionară, administrativă, socială și culturală.

Preasfinția Sa amulțumit părinților protopopi pentru lucrarea jertfelnică ce o săvârșesc,îndemnându-i spre o sporită implicare în viața comunităților parohiale dinEparhia noastră.

Din Arhive
Mai jos poți vedea variantele site-ului www.sf-esc.ro, cu întreg conținutul și funcționale, așa cum au apărut ele în timp, începând cu lansarea primului site în anul 2001.