Episcopia
Sloboziei și Călărașilor

Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021
Citește articolul
Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial din data de 24 noiembrie 2021

Denia Canonului cel Mare, transmisa in direct, in aceasta seara, din Catedrala Episcopala

Departamentul mass-media al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor va informeaza ca, in aceasta seara, miercuri, 13 aprilie 2016, in programul TV prezent in paginile noastre, veti putea urmari, incepand cu ora 17:00 (ora Romaniei), transmisiunea in direct a Slujbei Deniei Canonului Cel Mare al Sfantului Andrei Criteanul, din Catedrala Episcopala din Slobozia.

Slujba va fi oficiata de Preasfintitul Parinte VINCENTIU, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, alaturi de preotii slujitori ai Catedralei.

Transmisiunea live este efectuata, cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Episcop VINCENTIU, de Departamentul mass-media al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, cu sprijinul serviciilor specializate ale Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe si al preotilor slujitori.

Transmisiunea in direct poate fi urmarita in playerul TV prezent in toate paginile web ale protopopiatelor si bisericilor din eparhia noastra, care sunt incluse deja in reteaua informationala a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor.

Din Arhive
Mai jos poți vedea variantele site-ului www.sf-esc.ro, cu întreg conținutul și funcționale, așa cum au apărut ele în timp, începând cu lansarea primului site în anul 2001.