Caută
Categorii
  • Știri
  • Transmisiuni
  • Unelte
  • Cereri și Formulare
  • Îndrumător
  • Publicații
  • Din Arhive
  • Toate
Peste 350 de Biserici și Mănăstiri. 6 Protopopiate.
În Bărăgan.
Informații oferite de Centrul Eparhial

Ce este nou în Episcopia Sloboziei și Călărașilor

DREPT LA REPLICĂ la articolul apărut în Jurnalul de Ialomița

În urma apariției articolului: „S-a zis cu postul ! Episcopia Sloboziei și Călărașilor și-a făcut Fast-Food. Episcopul Vincențiu a dat dezlegare la shaworma”, în Ziarul „Jurnalul de Ialomița”, din data de 1 aprilie 2015, de către domnul Cătălin Frangulea, Biroul de Presă al Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor, face următoarele precizări:

Pentru a lămuri opinia publică, articolul susmenționat nu este decât „o inepție jurnalistică”, prin care autorul aduce prejudicii grave moralei creștine și imaginii Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

Biroul de Presă dezminte faptul că Episcopia Sloboziei și Călărașilor „și-a făcut Fast-Food”, și mai grav că s-ar fi dat dezlegare, în Postul Paștelui la carne.

Suntem convinşi de faptul că orice persoană (redactor) are dreptul la libertatea de exprimare, care cuprinde libertatea de opinie şi libertatea de a primi sau de a comunica informaţii ori idei.

1 aprilie, este ziua în care Biserica Ortodoxă pomenește pe Sfânta Cuvioasă Maria Egipteanca, nicidecum o zi internațională în care mass-media să aibă libertatea de a batjocorii integritatea unor persoane sau instituții, prin articole inventate.

Cunoaștem faptul că Jurnalul de Ialomița este un ziar cu scop informativ, nu un ziar pamfletar, astfel că din respect pentru opinia publică și pentru cititorii săi ar fi trebuit să se specifice faptul că ediția din data de 1 aprilie are în totalitate articole satirice.

Nu este pentru prima dată când domnul redactor Cătălin Frangulea aduce prejudicii de imagine Episcopiei Sloboziei și Călărașilor. Suntem obișnuiți cu neprofesionalismul lui, dar nu putem trece cu vederea aceste informații vădit mincinoase, care se doresc a fi receptate ca informații reale.

Biroul de Presă

al Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor

Rămânem în legătură
Să începem