Praznicul Bunei Vestiri la Parohia Vlad Țepeș

Sâmbătă,25 martie 2017, la Parohia Vlad Țepeș din Protopopiatul Călărași, părinteleparoh Vasile Petre a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie alături decredincioși. Programul pastoral-liturgic a debutat în seara zilei de vineri, 24martie, prin oficierea Vecerniei cu Litie și a Acatistului Bunei Vestiri.

Încuvântul de învățătură, Preacucernicul Părinte le-a vorbit credincioșilordespre importanța și bucuria acestei sărbători, atunci când Sfânta FecioarăMaria primește veste de la Arhanghelul Gavriil că va naște pe Mântuitorul IisusHristos.

SărbătoareaBunei Vestiri a fost prilej de mare bucurie duhovnicească pentru credincioșiiparohiei care în această zi au sărbătorit, pe lângă marea bucurie a ÎntrupăriiMântuitorului Iisus Hristos, și bucuria aniversării unui an de pastorație aPreotului Paroh Vasile Petre, acesta primind Sfânta Taină a Hirotoniei în datade 25 Martie 2016, în timpul Sfintei Liturghii oficiate de PreasfințitulPărinte Episcop VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, la MănăstireaChiroiu, având hramul Buna Vestire.

Lafinalul Sfintei Liturghii toți credincioșii prezenți, dar și cei nevoiași, auprimit din darurile parohiei, în cinstea sărbătorii fiind dezlegare la pește.Credincioșii i-au urat Părintelui mulți ani binecuvântați în slujba SfinteiBiserici!

Aconsemnat Preot Paroh Vasile Petre.
Se încarcă
Se încarcă
0%
încărcat
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...