Buna Vestire prăznuită la Parohia Vlad Țepeș

Duminică, 25Martie 2018, la parohia Vlad Țepeș cu hramul ,,Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” dinProtopopiatul Călărași, părintele paroh Vasile Petre a săvârșit SfântaLiturghie alături de credincioșii parohiei. În cuvântul de învățătură, preacucerniculpărinte le-a vorbit celor prezenți despre bucuria și importanța acestuipraznic, atunci când Sfânta Fecioară Maria primește cu bucurie veste de laArhanghelul Gavriil că Dumnezeu a ales-o ca Fiul Său să se întrupeze din eapentru mântuirea neamului omenesc.

Buna Vestire prăznuită de Biserica Ortodoxă în fiecare an pe data de 25Martie, este cea mai veche sărbătoare închinată Maicii Domnului.

Acest praznic a fost prilej de mare bucurie duhovnicească pentrucredincioșii parohiei care în această zi au sărbătorit, pe lângă bucuriaîntrupării Mântuitorului nostru Iisus Hristos și aniversarea a doi ani depastorație a preotului paroh Vasile Petre, acesta primind Sfânta Taină aHirotoniei în data de 25 Martie 2016, în timpul Sfintei Liturghii oficiate dePreasfințitul Părinte Episcop Vincențiu, la Mănăstirea Chiroiu cu hramul BunaVestire.

Folosim acest prilej pentru a mulțumi Preasfinției Sale pentru acest dar șiîl rugăm pe bunul Dumnezeu să îi dăruiască sănătate și îndelungă și mântuitoareslujire, în fruntea comunității pe care o păstorește.

La finalul Sfintei Liturghii toți cei prezenți dar și cei nevoiași auprimit din darurile oferite de parohie, in cinstea sărbătorii fiind dezlegarela pește. Credincioșii i-au urat Preacucernicului Părinte sănătate și mulți anibinecuvântați în slujirea Bisericii Domnului Iisus Hristos. A consemnat preotparoh Vasile Petre.
Se încarcă
Se încarcă
0%
încărcat
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...