Întocmirea Sfintei Mese la Parohia Valea lui Soare

Duminică,10 iulie 2016, a treia după Pogorârea Sfântului Duh, Preasfinţitul PărinteEpiscop Vincențiu a fost prezent în mijlocul credincioşilor din parohia Valealui Soare, Protopopiatul Oltenița, pentru a marca un eveniment de mareimportanța pentru comunitatea parohială şi anume înnoirea Sfintei Mese.

Subprotia Preasfinției Sale, s-a săvârșit Sfânta Liturghie, la care au slujit preacuviosulpărinte Arhimandrit Rafail, vicar eparhial, preacucernicii părinţi consilieri DanielDemișcă, Nicușor – Silviu Dascălu și Marius Gabriel Purcărea, preacucernicul părinteleprotopop Marian Necula, Protopop de Oltenița, preoţi şi diaconi.

Încuvântul de învăţătură Preasfinţia Sa a explicat pericopa evanghelică a zile şia vorbit despre îndemnul pe care Mântuitorul ni-L face în Predica de pe Muntede a ne aduna comoară în Cer, de a-i sluji lui Dumnezeu și de a ne feri delucrarea lui Mamona, duhul lumii în care trăim și de a avea nădejde în Pronialui Dumnezeu, Cel ce are grijă de cununa Creației Sale.

I-aîndemnat pe credincioși și pe preotul paroh să depună eforturile cuvenitepentru a îmbrăca Biserica întru-un nou veșmânt iconografic și de a mărturisizilnic darurile pe care le primesc de la Dumnezeu.

PreasfințiaSa, împreună cu soborul de slujitori a săvârșit slujba parastasului pentrufericiții ctitori, slujitori și binefăcători ai bisericii, trecuți laDomnul.

DupăSfânta Liturghie Preasfinția Sa a binecuvântat toți credincioșii prezenți.
Se încarcă
Se încarcă
0%
încărcat
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...