Începutul lunii bucuriei și dăruirii cadourilor în parohia Sfântul Spiridon – Țăndărei

Duminică, 1 decembrie 2013, parohia Sfântul Ierarh Spiridon Țăndărei, reprezentată de preacucernicul părinte Marian Pătărlăgeanu, în parteneriat cu Primăria Orașului Țăndărei și Școala Nr. 2 Spiru Haret – Țăndărei, au desfășurat cu ocazia Zilei Naționale a României o deosebită seară în curtea bisericii parohiale cu tema: Începutul sărbătorilor de iarnă la care au participat invitați din partea Consiliului Local Țăndărei, domnul Primar Cristian Roman, domnul Dinu Valerică, primarul comunei Giurgeni, membrii consiliului parohial, preoți și enoriașii orașului Țăndărei.

Manifestarea a debutat cu venirea copiilor înveșmântați în straie de înger purtând lumânări ca semn de puritate și veselie. A urmat un dans al zânelor, colinde cântate de eleviii dirijați de domnii profesori, iar tânărul Ionuț, elev în clasa a III-a a interpretat un cântec popular specific ținuturilor noastre bărăgănene.

Preacucernicul Părinte Marian Pătărlăgeanu, preotul paroh al parohiei Sfântul Spiridon, a mulțumit pentru tot sprijinul avut în derularea aceste deosebite manifestări care are ca scop începerea lunii în care trebuie să fim mai buni dăruind altora din multul saul puținul nostru.

Domnul Cristian Roman, primarul orașului Țăndărei, a mulțumit deasemenea tuturor celor care au fost prezenți și s-au bucurat de acest început nou al parteneriatului care se vede a fi unul pe termen nedeterminat și benefic pentru toți cetățenii. Deasemenea a ținut să menționeze că această sfântă biserică luminează această parte a orașului nu numai prin sfințenia slujbelor ci și prin frumusețea luminițelor care împodobesc curtea bisericii parohiale.

Toți participanții au primit o iconiță cu Nașterea Domnului Iisus Hristos și au fost invitați să servească dulciuri, iar copii au primit daruri ca răsplătire pentru toate ostenelile făcute.
Se încarcă
Se încarcă
0%
încărcat
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...