Cercului Pastoral Nr. 3 la parohia Stejaru

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, miercuri 09 aprilie 2014, Parohia Stejaru a fost gazda Cercului Pastoral Nr. 3. Prilej cu care în biserica parohială cu hramul Sfântul Ierarh Nicolae a fost săvârșită Liturghia Darurilor mai înainte sfințite.

Bucuria comuniunii în rugăciune a fost deplină prin participarea numărului mare de credincioși ai parohiei Stejaru, dar mai ales prin prezența în mijlocul acestora a Părintelui Protopop Drăghici Dumitru.

De asemenea, au fost prezenți copiii de la grădinița din sat însoțiți, de domnișoara educatoare Roșu Adriana, iar la momentul rânduit aceștia au primit Taina Sfintei Euharistii. După oficierea slujbei, părintele Bălan Constantin de la Parohia Gheorghe Doja a susținut referatul cu tema „Taina Sfintei Spovedanii” expunând modul desfășurării și binefacerile acestei Sfinte Taine.

La final părintele paroh Negoiță Marius – Dante a mulțumit celor prezenți, amintind că această manifestare se încadrează în activitățile pastoral – misionare prilejuite de anul omagial 2014 – „Slujire și dăruire, doua decenii de Slujire Arhierească în Episcopia Sloboziei și Călărașilor” ocazie cu care a înștiințat pe credincioșii prezenți de procesiunea ce va avea loc în data de 22 aprilie cu Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mânăstirea Râșca, din Arhiepiscopia Sucevei ți Rădăuților.

A consemnat Preot Negoiță Marius – Dante
Se încarcă
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...