Întâlnire catehetică demonstrativă la Parohia Ștefan cel Mare, Protopopiatul Feteşti în data de 11 octombrie 2018

În data de 11 octombrie 2018 a avut loc la Parohia „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir”, din localitatea Ștefan cel Mare, Protopopiatul Feteşti, întâlnirea catehetică demonstrativă lunară.

Cateheza a fost susţinută de către Preacucernicul Preot Buliga Ionel Gabriel şi s-a bucurat de   participarea a 16 elevi din clasa a IV-a  ai Școlii generale din localitate, însoțiți de către doamnele profesoare Costache Adina și Duțu Lorena profesoare de religie, precum și de Preacucernicii Preoți ai Cercului Catehetic Pietroiu.Tema catehezei a fost “ Sfinții- prietenii copiilor”.      

Prezentând copiilor prezenți tema propusă, părintele Gabriel Buliga a reușit să îi facă pe aceștia să înțeleagă subiectul propus, arătându-le acestora modul în care sfinții și-au demonstrat iubirea față de semenii lor în timpul vieții și după aceea.   

Lecţia s-a încheiat cu rostirea rugăciunii „ Tatăl nostru”, iar mai apoi, Preacucernicul Părinte a oferit copiilor pachete cu dulciuri

Întâlnirea a continuat cu discuţiile privind îmbunătăţirea modului de organizare şi desfăşurare a întâlnirilor catehetice. 

 

A consemnat preot Alecu Vasile, responsabil cateheză al Protopopiatuluiu Fetești


Se încarcă
0%
încărcat
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...