Sfeștanie în cadrul secției de Boli Interne a Spitalului Municipal Fetești

Astăzi, 24 septembrie 2014, a avut loc slujba Aghiasmei Mici sau a Sfeștaniei în cadrul Spitalului Municipal „Anghel Saligny” din Fetești, la secția de Boli Interne. La slujbă au participat diverse persoane, între care: bolnavi internați în spital, infirmiere, asistente medicale și doctori de specialitate.

La sfârșitul ierurgiei, fiecare persoană participantă a fost binecuvântată cu aghiasmă mică. La sfârșitul slujbei, preotul spitalului Ștefan Vădana a rostit un scurt cuvânt de învățătură despre importanța slujbei sfeștaniei atât pentru cei suferinzi, cât și pentru personalul medical angajat în slujirea aproapelui.

Ulterior au fost stropite cu aghiasmă mică saloanelor bolnavilor, cabinetele medicale și birourile personalului auxiliar al spitalului.

Slujba sfeștaniei a început la orele 11.00. Ea a fost precedată de slujba Acatistului Sfântului Cuvios Siluan Athonitul oficiată în Capela Ortodoxă „Sfinții Doctori Cosma și Damian” a Spitalului Fetești, cu începere de la orele 10.00.

Știre preluată de pe blogul Capelei Ortodoxe a Spitalului Municipal Fetești https://capelaspitalfetesti.wordpress.com/2014/09/24/sfestanie-in-cadrul-sectiei-de-boli-interne-a-spitalului-municipal-fetesti/ [https://capelaspitalfetesti.wordpress.com/2014/09/24/sfestanie-in-cadrul-sectiei-de-boli-interne-a-spitalului-municipal-fetesti/]
Se încarcă
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...