Instalare de preot la Parohia Sohatu

În Duminica Sfinților Români, Preacucernicul Părinte Necula Marian, Protopopul Olteniței, a slujit Sfânta Liturghie în biserica „Schimbarea la Față” din parohia Sohatu, unde a oficiat la finalul slujbei și ceremonia de instalare în postul de preot II a tânărului preot Tomescu Ionuț Alexandru.

La slujbă, au participat numeroși credincioși, reprezentanți ai autorităților locale în frunte cu domnul Grigore Dumitru, primarul comunei Sohatu.

După Sfânta Liturghie, Părintele Protopop Necula Marian l-a prezentat credincișilor pe noul preot și din încredințarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor a dat citire Deciziei Permanenței Consiliului Eparhial de numire a părintelui Tomescu Ionuț Alexandru în parohia Sohatu.

Părintele Paroh Palcău Gheorghe a adresat un cuvânt de bun venit noului coleg slujitor și în semn de prețuire și dragoste frățească i- a dăruit un epitrahil, o cruce de binecuvântare și o carte de cult numită „Aghiazmatar”.

Părintele nou instalat, la rândul său, a mulțumit Preasfințitului Părinte Vincențiu, Chiriarhul locului, pentru încrederea acordată, părintelui Protopop Necula Marian pentru oficierea instalării și sfaturile adresate, părintelui paroh Palcău Gheorghe și enoriașilor pentru frumoasa primire.

A consemnat Preot Palcău Gheorghe, parohul parohiei Sohatu.
Se încarcă
Se încarcă
0%
încărcat
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...