Buchet de cântări oferit Sfântului Apostol Andrei

În haine de sărbătoare, călărăşenii l-au cinstit pe Ocrotitorul tuturor românilor, Sfântul Apostol Andrei, participând duminică, 30 noiembrie 2014, la Sfânta Liturghie săvârșită şi la Biserica Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul din Municipiul Călăraşi, Protopopiatul Călărași. Prezenţa numeroasă a credincioşilor a fost răsplătită împătrit.

Odată prin invitaţia Cucernicul Diacon Gugu Emilian de la Capela „Sfântul Mare Mucenic Pantelimon” a Spitalului Municipal din Călăraşi ce a sporit fastul şi frumuseţea slujbei oficiate în sobor alături de preoţii slujitori ai parohiei, preacucernicul părinte paroh Badea Alexandru Alin şi preacucernicul părinte II Grigoriu Gheorghe Adrian.

Apoi prin deosebitul program pregătit şi susţinut de un cor de 20 de copii ce fac parte din cercul de cateheză al parohiei, sub îndrumarea părintelui Grigoriu Gheorghe Adrian şi doamnei Dumitru Atena Afrodita, profesor de religie la Şcoala Nr. 11, „Tudor Vladimirescu”, program ce a inclus pe de o parte un buchet de colinde şi cântări folclorice dedicate Sfântului Apostol Andrei, iar pe de altă parte cântece şi poezii patriotice dedicate Zilei Naţionale a României – 1 Decembrie. Apoi prin expoziţia de desene de la intrarea în biserică, dedicată zilelor de 30 noiembrie şi 1 decembrie, la care şi-au adus contribuţia toţi copii din cercul de cateheză.

Şi în cele din urmă prin masa bogată aşezată în trapeza şi sala socială a bisericii (ce şi-a mărit în toamna aceasta capacitatea de la 70 la 100 de locuri), dar şi prin pachetele oferite tuturor participanţilor.

A consemnat părintele Grigoriu Adrian de la Parohia Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul din Municipiul Călăraşi.

[https://protoieriacalarasi.ro/files//2014/12/Buchet-de-cantari-Sf-Andrei-la-Parohia-Nasterea-Sf-Ioan-30-X-14-001.jpg"] [https://protoieriacalarasi.ro/files//2014/12/Buchet-de-cantari-Sf-Andrei-la-Parohia-Nasterea-Sf-Ioan-30-X-14-009.jpg"] [https://protoieriacalarasi.ro/files//2014/12/Buchet-de-cantari-Sf-Andrei-la-Parohia-Nasterea-Sf-Ioan-30-X-14-013.jpg"] [https://protoieriacalarasi.ro/files//2014/12/Buchet-de-cantari-Sf-Andrei-la-Parohia-Nasterea-Sf-Ioan-30-X-14-025.jpg"] [https://protoieriacalarasi.ro/files//2014/12/Buchet-de-cantari-Sf-Andrei-la-Parohia-Nasterea-Sf-Ioan-30-X-14-033.jpg"] [https://protoieriacalarasi.ro/files//2014/12/Buchet-de-cantari-Sf-Andrei-la-Parohia-Nasterea-Sf-Ioan-30-X-14-038.jpg"]
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...