Cerc Pastoral la Parohia Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul din Protopopiatul Călărași

În ziua de 09noiembrie 2016, când Biserica Ortodoxă îl prăznuiește pe Sfântul IerarhNectarie Taumaturgul de la Eghina, sub coordonarea Preacucernicului PărinteIlie Ramon-Eugen, Protopop de Călărași, la Parohia Nașterea Sfântului IoanBotezătorul din Municipiul Călărași, s-a întrunit cercul pastoral numărul 1format din preoții parohiilor Sfânta Mare Muceniță Anastasia, Adormirea MaiciiDomnului, Sfinții Apostoli Petru și Pavel, Sfânta Cuvioasă Parascheva, SfântulMucenic Dasie, Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul și Sfântul Ierarh Nifon. Încadrul acestui cerc pastoral s-a oficiat Sfânta Liturghie a Sfântului Ioan Gurăde Aur.

Referent a fostpreacucernicul părinte Nemțanu Ionuț de la parohia Sfânta Mare MucenițăAnastasia, susţinând referatul cu tema „Sfântul Nectarie – un Sfânt al zilelornoastre”.

În încheiere,Preacucernicul Părinte Ilie Ramon-Eugen, Protopop de Călărași, a ținut uncuvânt de învățătură prin care a punctat aspecte importante din viața SfântuluiNectarie de la Eghina, apoi a mulțumit preacucernicilor preoți din cadrulacestui cerc pastoral pentru participarea la această comuniune Euharistică.

A consemnatpreot Dinu Vasile Viorel, Secretar al Protopopiatului Călărași.
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...