Cântăm copilăria

Grupul Catehetic al Parohiei „Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul” din ProtopopiatulCălărași își propune performanță corală, participând la concursuri și festivaluride gen, susținând concerte de o înaltă ținută artistică. Prin acest actcultural copiii promovează valori spiritual și cultural artistice, fiind totodatăbeneficiarii unor întâlniri cu locuri și comunități noi.

Această interacțiune îi ajută să dobândească mai multă încredere în ei, să legenoi prietenii și contribuie la dezvoltarea sensibilității lor artistice, lamodelarea profilului lor intelectual, etic și moral, la cultivarea aptitudinilorși talentelor muzicale.

Astfel, că în ziua de 2 iunie, muzica a unit copiii din grupul nostru vocalcu ansamblurile Simfonia Mundi și corurileCantus Mundi pe scena celui mai mareeveniment organizat de Ziua Internațională a Copilului, la Festivalul OperaCopiilor, ediția a treia. Această acțiune s-a desfășurat în Parcul Herăstrău șila Muzeul Național al Satului ,,Dimitrie Gusti,, din București, muzeu ce a fostvizitat și de grupul nostru.

Participarea la acest festival a fost posibilă datorită binecuvântării arhiereștia Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei șiCălărașilor, implicării directe a Preacucernicului Părinte Paroh, Badea Alin Alexandruși a doamnei dirijor, Vieru Diana.

A consemnat doamna profesor de religie Dumitru Maria Afrodita.
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...