Cerc Pastoral la Parohia Rasa din Protopopiatul Călărași

În ziua de 18 iunie 2015, sub coordonarea Preacucernicului Părinte Ilie Ramon-Eugen, Protopop de Călărași, la Parohia Rasa cu hramul „Sfântul Ierarh Nicolae” din Protopopiatul Călărași, s-a întrunit cercul pastoral numărul 5 format din preoții parohiilor Grădiștea, Rasa, Cunești, Bogata, Smârdan, Ciocănești Mărgineni, Ciocănești Sârbi și Andolina. În cadrul acestui cerc pastoral s-a oficiat Sfânta Liturghie a Sfântului Ioan Gură de Aur .

Referent a fost preacucernicul părinte Oprescu Doru, paroh la parohia Rasa, susţinând referatul cu tema „Viața Sfântului Ioan Gură de Aur”.

În încheiere, Preacucernicul Părinte Dinu Vasile Viorel, secretar al Protopopiatului Călărași, a ținut un cuvânt de învățătură prin care a îndemnat pe credincioși la mai multă rugăciune şi nădejde în milostivirea lui Dumnezeu, apoi a mulțumit preacucernicilor preoți din cadrul acestui cerc pastoral pentru participarea la această comuniune Euharistică.

A consemnat preot Dinu Vasile Viorel, Secretar al Protopopiatului Călărași.

[https://protoieriacalarasi.ro/files/2015/06/8.jpg"] [https://protoieriacalarasi.ro/files/2015/06/11.jpg"] [https://protoieriacalarasi.ro/files/2015/06/12.jpg"] [https://protoieriacalarasi.ro/files/2015/06/16.jpg"] [https://protoieriacalarasi.ro/files/2015/06/46.jpg"] [https://protoieriacalarasi.ro/files/2015/06/47.jpg"] [https://protoieriacalarasi.ro/files/2015/06/48.jpg"]
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...