Parohia Orezu a fost gazda Cercului Catehetic din luna mai

Miercuri, 31 mai 2017, Biroul pentru Catehizare al Protopopiatului Slobozia a programat cercul catehetic organizat la Parohia Orezu de către preotul paroh Tudor Ștefan în colaborare cu doamna profesor de religie Badea Adelina.

La această întâlnire au participat 19 copii din parohie cu vârste între 10 şi 12 ani, iar ca asistenți, părintele Ionuț Butu protopop de Slobozia, părintele Oancea Alexandru responsabil pentru catehizare la nivel de protopopiat, din partea autorității publice locale domnul primar Câmpulungeanu Vasile și preoții din Cercul Pastoral numărul 6 .

Tema stabilită pentru această întâlnire a fost : „Veșmântul pictural,Podoaba Bisericii”.

Părintele Tudor Ștefan a prezentat copiilor într-un mod atractiv și interactiv tema propusă, ca izvor de inspiraţie folosind materiale power point și icoanele din biserică, iar doamna profesor Badea Adelina a fixat cunoștințele primite prin metode didactice specifice: conversația de verificare, evaluarea orală cu suport vizual și repovestirea.

Cateheza s-a desfășurat în armonie, limbajul folosit fiind pe înţelesul copiilor plin de naturaleţe, claritate şi corectitudine astfel încât ora a fost apreciată de toţi participanţii.

Părintele protopop Ionuț Butu a felicitat copiii pentru implicare iar pe preotul îndrumător pentru buna organizare a întâlnirii și colaborarea cu școala și primăria, cât și pentru activitatea pastorală şi catehetică pe care o desfăşoară în parohie.

La final copiii au primit din partea Protopopiatului iconițe, iar din partea comitetului filantropic al parohiei, o gustare caldă.

Ora de cateheză s-a încheiat prin rostirea în comun a rugăciunii.

A consemnat preot Alexandru Oancea.
0%
încărcat
Se încarcă
Se încarcă
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...