Cerc Catehetic la Parohia Orboieşti

Miercuri, 27 martie 2013, Biroul pentru Catehizare al Protopopiatului Slobozia a programat cercul catehetic lunar care a fost organizat la Parohia Orboieşti de către preotul paroh Dumitru Ionuţ.

La această cateheză au participat 15 copii din parohie cu vârste între 9 şi 15 ani, iar ca asistenţi părintele Oancea Alexandru responsabil pentru catehizare la nivel de protopopiat, dar şi preoţii din Cercul Pastoral numărul 6.

Tema întâlnirii a fost: ,,Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena – modele duhovniceşti”, având în vedere faptul că anul omagial 2013, declarat de Sfântul Sinod, este închinat acestor sfinţi.

Părintele Dumitru Ionuţ a prezentat copiilor într-un mod atractiv şi interactiv tema propusă.

Ca parte practică a acestei întâlniri copiii au primit un test de evaluare a informaţiilor însuşite la care au răspuns în scris, primele trei răspunsuri fiind premiate cu cărţi de rugăciune oferite de părintele paroh.

Părintele responsabil Oancea Alexandru a prezentat concursul educaţional,,Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena – modele de urmat,” lansat de Protopopiatul Slobozia, a felicitat copiii pentru implicare, iar pe preotul îndrumător pentru buna organizare a întâlnirii.

Ora de cateheză s-a încheiat prin rostirea rugăciunii ,,Tatăl nostru” în comun.

Copiii au primit, la finalul întâlnirii, din partea părintelui Oancea Alexandru, câte o iconiţă având reprezentaţi pe Sfinţii Constantin şi Elena.
Se încarcă
0%
încărcat
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...