Cerc catehetic la Parohia Nicolae Bălcescu

Vineri, 30 mai 2014, începând cu ora 10:00, Biserica “Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” a fost gazda Cercului Catehetic cu tema “Înălţarea Domnului – Iisus se întoarce la Tatăl”, la care au participat 25 de copii.

Preacucernicul Preot Paroh Ionescu Mircea a prezentat copiilor o cateheză despre Slăvitul Praznic al Înălţării Domnului nostru Iisus Hristos. Pentru ca mesajul catehezei să fie mai bine recepţionat de către copii, s-au utilizat imagini reprezentative pentru tema susţinută.

Copiii s-au dovedit a fi receptivi, preacucernicul preot Ionescu Mircea obţinând feed-back-ul aşteptat din partea acestora.

În încheiere, Preacucernicul Preot Ţiţeică Florin, responsabil pe catehizare în cadrul Protopopiatului Lehliu, a adus cuvânt de mulțumire celor mici pentru prezență, precum și preacucernicilor preoți din Cercul Pastoral “Valea Mostiştei”, care au luat parte la acest eveniment: preot Dumitraşcu Adrian de la parohia Tămădău Mic, preot Polămănescu Florin de la parohia Valea Argovei, preot Bădica Ion de la parohia Siliştea, preot Straton Georgian de la parohia Săruleşti Sat, preot Miroş Gheorghe de la parohia Măgureni-Sănduliţa, preot Grigore Eugen Cristian de la parohia Coţofanca, preot Dobre Iulian de la parohia Gurbăneşti, preot Cotu Emil de la parohia Valea Presnei, preot Moga Victor Cristian de la parohia Frăsinetul de Jos, preot Draguţ Marian de la parohia Fântâna Doamnei, preot Sasu Florian de la parohia Dăneşti și preot Vasile Marian de la parohia Săruleşti Gară.

La finalul întâlnirii, copiii au beneficiat de un bufet suedez realizat cu sprijinul enoriașilor.
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...