Daruri din suflet de la copii pentru copii

Luni, 24 decembrie 2018, în Ajunul Crăciunului cu bunăvoința Fundației Principesa Margareta a României și ECCO SHOES, în cadrul campaniei „Cadoul din cutia de pantofii” au pregătit daruri pentru un număr de 54 de copii, beneficiari ai proiectului ,,Educația și arta cusutului și a țesutului”.

Activitatea s-a desfășurat în Biserica parohială din Mărculești unde copiii au primit mai întâia Sfânta Împărtășanie, hrana sufletului, apoi după interpretarea unui colind tradițional care a vestit Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos au primit darurile care au fost înmânate de membrii voluntari ai Asociației Samarineni în comunitate.

Beneficiari au fost din diferite categorii sociale marea majoritate provenind din familii cu venit redus, dar și din familii monoparentale.

Beneficiari au primit darurile cu emoție și bucurie, dar impresionantă a fost reacția unui copil care datorită bucuriei că a primit daruri a rămas ațintit cu ochii pe cutia cu cadouri nemaiputând rosti nici un cuvânt, citindu-se însă pe fața lui fericirea aceea pură de copil.

Cu bucurie în suflete pentru frumoasele daruri primite au plecat spre casele lor nerăbdători să desfacă darurile și să se bucure împreună cu părinții lor pentru acestea.

Acțiunea de astăzi a avut un răsunet în toată comunitatea deoarece niciodată nu s-a mai întâmplat aici o acțiune ca aceasta pentru copiii comunității.


Se încarcă
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...