Slujbă arhierească la Mănăstirea Coslogeni

Duminica, 7 aprilie 2013, a treia Saptamana din Postul Mare, Preasfintitul Parinte Episcop Vincentiu a savarsit Sfanta Liturghie la Manastirea “Inaltarea Sfintei Cruci” din Coslogeni.

Din soborul slujitorilor au facut parte preacuviosul parinte Arhimandrit Rafail, exarhul manastirilor din cadrul Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, preacuviosi parinti stareti, preacucernicul parinte consilier Daniel Enascu, preacucernicul parinte Protopop de Calarasi, Ramon Eugen Ilie, preoti si diaconi.

Cu aceasta ocazie a fost hirotonit intru diacon tanarul teolog Ioan Germin Popa, care va pastorii credinciosii parohiei Garbovi II, din protopopiatul Urziceni.

In cuvantul Sau Preasfintia Sa a vorbit credinciosilor despre Sfanta Cruce, semnul iubirii dumnezeiesti, altarul de jertfa al Mantuitorului, precum si despre urmarea lui Hristos pe calea Crucii.

Dupa Sfanta Liturghie, Preasfintitul Parinte Episcop Vincentiu a facut vizite pastorale parohiilor aflate in vecinatatea Manastirii Coslogeni din Protopopiatul Calarasi: Coslogeni si Oltina, indemnand preotii slujitori sa se implice cu responsabilitate in activitatea pastoral misionara, cultural-administrativa si sociala in comunitatile parohiale pe care le pastoresc.
Se încarcă
0%
încărcat
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...