Hramul Mănăstirii Coslogeni

In ziua sarbatorii “Inaltarii Sfintei Cruci”, sambata, 14 septembrie 2013, Preasfintitul Parinte Episcop VINCENTIU, a savarsit Sfanta Liturghie la Manastirea Coslogeni din Protopopiatul Calarasi.

La Sfanta Liturghie arhiereasca, Preasfintia Sa a fost inconjurat de parintele Arhimandrit Rafail, exarhul manastirilor din cadrul Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, preacuviosi parinti stareti, preacucernicii parinti consilieri Gabriel Oproiu si Florin Ionescu, preacucernicul parinte Protopop de Calarasi, Ramon Eugen Ilie, preoti si diaconi.

Cu aceasta ocazie a fost hirotonit intru ierodiacon, monahul Grigorie Tutuianu, pe seama Manastirii Coslogeni.

In cuvantul Sau Preasfintitul Parinte Episcop a vorbit credinciosilor prezenti, despre importanta postului din aceasta zi, care ne aduce aminte de patimile si moartea Mantuitorului Iisus Hristos, despre asumarea Crucii si urmarea lui Hristos in viata noastra de zi cu zi.

Dupa Sfanta Liturghie, Preasfintitul Parinte Episcop Vincentiu a vizitat Biserica cu hramul “Sfantul Ierarh Nicolae” din Parohia Modelu, cercetand lucrarile de pictura ce se savarsesc la aceasta biserica.

La invitatia comunitatii libaneze din Romania, Preasfintia Sa, s-a intalnit cu Patriarhul Bisericii Libaneze, Cardinalul Mar Bechara Boutros al-Rahi, in localitatea Chirnogi, judetul Calarasi.
Se încarcă
0%
încărcat
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...