Hramul Mănăstirii Coslogeni

În ziua sărbătorii „Înălțării Sfintei Cruci”, Duminică, 14 septembrie 2014, Preasfinţitul Părinte Episcop VINCENȚIU, a săvârșit Sfânta Liturghie la Mănăstirea Coslogeni din Protopopiatul Călăraşi.

La Sfânta Liturghie arhierească, Preasfinţia Sa a fost înconjurat de părintele Arhimandrit Rafail, vicar eparhial, preacuvioși părinți stareți, preacucernicii părinți consilieri Daniel Florin Enașcu, Florin Ionescu și Nicușor Silviu Dascălu, preacucernicul părinte Protopop de Călăraşi, Ramon Eugen Ilie, preoţi şi diaconi.

În cuvântul Său Preasfințitul Părinte Episcop a vorbit credincioșilor prezenți despre importanța postului din această zi, care ne aduce aminte de patimile și moartea Mântuitorului Iisus Hristos, despre asumarea Crucii și urmarea lui Hristos în viața noastră de zi cu zi.

Preasfinția Sa a acordat rangul de protosinghel ieromonahului Eftimie Gheorghiță, care este slujitor și ostenitor la Mănăstirea Coslogeni.

După Sfânta Liturghie, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu a sfințit noul corp de chilii al mănăstirii.

„Agenţia de ştiri – Lăcaşuri Ortodoxe” a transmis online evenimentul, care va putea fi vizionat pe următoarele site-uri: www.sf-esc.ro [file:///C:/Users/Mass-Media/Desktop/14%20septembrie%202014%20-%20Man.%20Coslogeni/www.sf-esc.ro] , www.lonews.ro [file:///C:/Users/Mass-Media/Desktop/14%20septembrie%202014%20-%20Man.%20Coslogeni/www.lonews.ro] , www.protoieriacalarasi.ro [file:///C:/Users/Mass-Media/Desktop/14%20septembrie%202014%20-%20Man.%20Coslogeni/www.protoieriacalarasi.ro] .
Se încarcă
0%
încărcat
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...