Taina Sfântului Maslu în Parohia Lupșanu

Și anul acesta, potrivit programului liturgic, din momentul în care am adus spre cinstire și închinare, în parohia noastră, Epitrahilul și Icoana Sfântului Grigorie Decapolitul, de la Mănăstirea vâlceană Bistrița, pentru a două oară s-a săvârșit, într-un sobor de preoți, Acatistul Sfântului Grigorie Decapolitul și Taina Sfântului Maslu.

Au răspuns invitației noastre de această dată, preacucernicul preot Iamandi Bogdan, Protoiereul Protopopiatului Lehliu, Preacucernicul Preot Cotu Emil de la parohia Valea Presnei, preacucernicul preot Minea Cosmin Ionel de la parohia Dor Mărunt I, preacucernicul preot Țițeică Florin de la parohia Frăsinet. La final, preacucernicul preot protoiereu, a ținut un cuvânt de învățătură credincioșilor prezenți prin care a subliniat importanța Tainei Sfântului Maslu în viața creștinului, și lucrarea lui Dumnezeu prin Tainele Sale, dar și viața și activitatea pe scurt, a Sfântului Grigorie Decapolitul, care a devenit cel de al doilea protector spiritual al parohiei noastre.

La final, Preacucernicul Preot Dragomir Claudiu, parohul parohiei Lupșanu, a adus un cuvânt de mulțumire fraților preoți dar și credincioșilor prezenți la săvârșirea acestor slujbe, cu gândul ca și pe viitor să săvârșim Sfintele Slujbe în sobor, în mijlocul unui număr mare de credincioși. A consemnat, Preacucernicul Preot Dragomir Claudiu.
Se încarcă
0%
încărcat
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...